Disclaimer

De gemeente Barendrecht is verantwoordelijk voor de inhoud van de website.

Jouw privacy

De gemeente Barendrecht respecteert op de website voor De Stationstuinen jouw privacy volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees meer in de privacyverklaring.

Inhoud

Aan de (inhoud van de) ‘Gebiedsvisie De Stationstuinen’ en deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De beelden, schetsen en impressies die getoond worden op deze website zijn indicatief en kunnen niet gebruikt worden voor het vestigen van rechten of als grond voor enige vordering in rechte. De gemeente Barendrecht is niet aansprakelijk voor technische en/of redactionele fouten of omissies die in/op deze website voorkomen.

Auteursrechten

Alle informatie die via de website van De Stationstuinen toegankelijk is, is auteursrechtelijk beschermd. Dit geldt ook voor beeldmerken, -logo’s en fotomateriaal. Gebruik van de informatie voor niet-commerciële doeleinden is toegestaan. Citeren mag alleen met bronvermelding.

Informatie incorrect? Graag jouw reactie!

Kom je informatie tegen die niet correct of verouderd is, dan stellen wij jouw reactie bijzonder op prijs. Je kunt jouw opmerking achterlaten via onze contactpagina.