Hoe is er tot nu toe geparticipeerd met de omgeving?

In april 2020 zijn we gestart met het participatietraject met bewoners en ondernemers over de plannen voor De Stationstuinen.

Er werden zowel fysieke als online bijeenkomsten georganiseerd voor direct betrokkenen, zoals ondernemers en bewoners, en voor jonge woningzoekenden en andere geïnteresseerden. In oktober en november 2023 vonden participatiebijeenkomsten plaats over de impact van het invoeren van gereguleerd en betaald parkeren in De Stationstuinen voor belanghebbenden in en rond De Stationstuinen.

De presentaties die we tijdens de participatie hebben gegeven, vindt u hier terug:

Resultaten participatie

In de aanloop naar de formele besluitvorming voor plannen in De Stationstuinen, koppelen we de resultaten van de participatie terug naar alle betrokkenen en deelnemers van de participatiebijeenkomsten.

Ook vind je alle informatie terug op deze website. Je kunt je abonneren op onze nieuwsbrief én je kunt ons altijd mailen met vragen, zorgen of meningen. Stuur jouw mail naar: destationstuinen@barendrecht.nl.

Actieve betrokkenheid

Hierna vindt participatie plaats met omwonenden en ondernemers op het moment dat er specifieke bouwplannen zijn. De initiatiefnemers van deze plannen zijn aan zet om deze participatie vorm te geven. De gemeente houdt zich bezig met ontwikkelingen en werkzaamheden in de openbare ruimte van het gebied.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Heb je aanvullende vragen, of opmerkingen?
Of wil je meedenken? We horen het graag.

Heb je een vraag of initiatief? Laat het ons weten, we proberen zo spoedig mogelijk te reageren.