Hoe is er tot nu toe geparticipeerd met de omgeving?

In april 2020 zijn we gestart met het participatietraject met bewoners en ondernemers over de plannen voor De Stationstuinen.

Er werden fysieke bijeenkomsten en online bijeenkomsten georganiseerd voor direct betrokkenen zoals ondernemers, bewoners en voor jonge woningzoekenden en andere geïnteresseerden. In oktober en november 2023 vonden participatiebijeenkomsten plaats over de impact van het invoeren van gereguleerd en betaald parkeren in De Stationstuinen voor belanghebbenden in en rond De Stationstuinen.

De presentaties die we tijdens de participatie hebben gegeven, vindt u hier terug:

Resultaten participatie

In de aanloop naar formele besluitvorming voor plannen in De Stationstuinen koppelen we de resultaten van de participatie terug aan alle betrokkenen en deelnemers aan de participatiebijeenkomsten.

Ook vindt u alle informatie terug op deze website. U kunt zich abonneren op onze nieuwsbrief en u kunt ons altijd mailen met vragen, zorgen of meningen. U kunt uw mail sturen aan destationstuinen@barendrecht.nl

Actieve betrokkenheid

Hierna vindt participatie plaats met omwonenden en ondernemers op het moment dat er specifieke bouwplannen zijn. De initiatiefnemers van deze plannen zijn aan zet om deze participatie vorm te geven. De gemeente waar het gaat om ontwikkelingen en werkzaamheden in de openbare ruimte.

Op de hoogte blijven?
Schrijf je in voor de nieuwsbrief.

Heeft u aanvullende vragen, of opmerkingen?
Of wilt u meedenken? We horen het graag.

Heeft u een vraag of initiatief? Laat het ons weten, we proberen zo spoedig mogelijk te reageren.