Ruby Neugebauer

De mensen achter De Stationstuinen – deel 7

Ruby Neugebauer

Graag stellen wij Ruby Neugebauer aan u voor, lid van het projectteam van De Stationstuinen: “Ik ben Ruby Neugebauer, sinds december 2020 via BMC werkzaam voor de BAR-organisatie. Hierbij werk ik aan verschillende projecten binnen het team Gebiedsontwikkeling en Haalbaarheid. Het grootste deel van mijn tijd werk ik aan De Stationstuinen.

Net zoals velen van jullie las ik voor het eerst over het project op de website (www. www.stationstuinenbarendrecht.nl) en in de gebiedsvisie. Ik werd meteen enthousiast, want een project met zulke hoge ambities kom je niet iedere dag tegen! Daar draag ik dan ook graag mijn steentje aan bij.

Ik ben werkzaam binnen het projectmanagement van De Stationstuinen. Dit betekent dat ik mij bezig hou met de dagelijkse werkzaamheden binnen het project, zoals bijvoorbeeld de planning & control en de communicatie. Jong en gedreven als ik ben hoop ik in de toekomst nog meer mooie taken binnen dit project op te kunnen pakken en bij te dragen aan het succes van De Stationstuinen!”